Våra tjänster

Tar pappersarbetet för mycket av din tid?

Du kanske funderat på att skaffa dig en dator för att förenkla din bokföring. Tanken på att anställa en ekonom, som kan sköta ”allt det där”, är kanske lockande, samtidigt som alla merkostnader en anställning innebär avskräcker. Det finns andra vägar att gå!

Vi har, sedan vi startade, inriktat oss mot mindre och medelstora företag för att kunna ge en så individuell och personlig service som möjligt. Vi kan på ett rationellt sätt hjälpa dig med din administration, genom att skräddarsy vår service efter just dina behov.

Pröva oss!

Du får en egen kontaktperson. Du får mer tid över, slipper investeringar och du behöver inte anställa någon med alla de merkostnader det innebär. Du köper bara den tid du behöver av oss.

Väljer du att lämna över hela din administration till oss, behöver du bara sätta in alla dina papper i en pärm. Tillbaka får du en komplett månadsrapport och tryggheten att alltid kunna rådfråga en expert.

Möjligheterna är många och vi är flexibla. Vi jobbar efter dina önskemål och kan även vara till hjälp vid skattefrågor och deklarationer. Vill du ha en mer tung ekonomisk rådgivning hyr du en ekonomichef av oss.

Våra tjänster - Fohlins redovisningsbyrå

Våra tjänster – Det här kan vi erbjuda dig

V

Redovisning

V

Skatteplanering

V

Fakturering / betalningar

V

Årsbokslut

V

Deklarationer

V

Bolagsbildningar

V

Ekonomisk konsultation

V

Företagsöverlåtelse